skip to Main Content

Van rode wijn word je mooi én fit

Jammer genoeg drink ik geen wijn, maar voor alle vrouwen die wel kunnen genieten van een glaasje rode wijn is er goed nieuws.

Van wijn word je blijkbaar mooi en ook nog eens fit.

Volgens een onderzoek van de Universiteit van Alberta in Canada toch ;-) zij claimen dat een glaasje rode wijn even goed is als een uur sporten.

Weten hoe dat komt?

Klik hier verder naar ‘Een glas rode wijn is even goed als een uur sporten’ op Bellesqa.nl

Onderzoekers van de Bristol University ontdekten dan weer dat je van een glas rode wijn ook nog eens mooier kan worden.

Nieuwsgierig? Klik hier verder naar ‘Van wijn word je mooi’ op Libelle.nl

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend