skip to Main Content

Van rode wijn word je mooi én fit

Jammer genoeg drink ik geen wijn, maar voor alle vrouwen die wel kunnen genieten van een glaasje rode wijn is er goed nieuws.

Van wijn word je blijkbaar mooi en ook nog eens fit.

Volgens een onderzoek van de Universiteit van Alberta in Canada toch ;-) zij claimen dat een glaasje rode wijn even goed is als een uur sporten.

Weten hoe dat komt?

Klik hier verder naar ‘Een glas rode wijn is even goed als een uur sporten’ op Bellesqa.nl

Onderzoekers van de Bristol University ontdekten dan weer dat je van een glas rode wijn ook nog eens mooier kan worden.

Nieuwsgierig? Klik hier verder naar ‘Van wijn word je mooi’ op Libelle.nl

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend