skip to Main Content

Van rode wijn word je mooi én fit

Jammer genoeg drink ik geen wijn, maar voor alle vrouwen die wel kunnen genieten van een glaasje rode wijn is er goed nieuws.

Van wijn word je blijkbaar mooi en ook nog eens fit.

Volgens een onderzoek van de Universiteit van Alberta in Canada toch ;-) zij claimen dat een glaasje rode wijn even goed is als een uur sporten.

Weten hoe dat komt?

Klik hier verder naar ‘Een glas rode wijn is even goed als een uur sporten’ op Bellesqa.nl

Onderzoekers van de Bristol University ontdekten dan weer dat je van een glas rode wijn ook nog eens mooier kan worden.

Nieuwsgierig? Klik hier verder naar ‘Van wijn word je mooi’ op Libelle.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x