skip to Main Content

Van rode wijn word je mooi én fit

Jammer genoeg drink ik geen wijn, maar voor alle vrouwen die wel kunnen genieten van een glaasje rode wijn is er goed nieuws.

Van wijn word je blijkbaar mooi en ook nog eens fit.

Volgens een onderzoek van de Universiteit van Alberta in Canada toch ;-) zij claimen dat een glaasje rode wijn even goed is als een uur sporten.

Weten hoe dat komt?

Klik hier verder naar ‘Een glas rode wijn is even goed als een uur sporten’ op Bellesqa.nl

Onderzoekers van de Bristol University ontdekten dan weer dat je van een glas rode wijn ook nog eens mooier kan worden.

Nieuwsgierig? Klik hier verder naar ‘Van wijn word je mooi’ op Libelle.nl

Al Jouw Superfoods In Eén Drankje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje opgelost in een glas water levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme. Voor de gezondste start van jouw dag! Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend