Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Vanaf nu kan je kleding uitlenen in ‘de kledingbibliotheek’

Van ‘Rent the Runway’ (hier schreef ik vanmorgen al een artikel over – klik hier) een beetje korter naar huis (in Nederland) met… ‘de kledingbibliotheek’.

Waar ‘Rent the Runway’ een Amerikaans project is, hebben een aantal Nederlandse studenten een soortgelijk experiment op gezet, nl. de kledingbibliotheek.

Niet enkel designerkleding, maar ook gewone fashion-items kan je hier lenen.

De kledingbibliotheek werkt vrijwel hetzelfde als je gewend bent van de ‘gewone’ bibliotheek.

Het ziet eruit als een kledingwinkel, het werkt als een bibliotheek, maar eigenlijk is het die hele grote inloopkast die je altijd al wilde.

Als je lid wordt krijg je je eigen persoonlijke kledingbibliotheek-pas. Hiermee kan je elke keer weer kleding gaan lenen. Je gaat langs en kijkt tussen de rekken. Je kunt de kledingstukken passen en neemt mee naar huis wat je leuk vindt.

Je mag kledingstukken 4 weken lenen, leuk toch? En wat nog leuker is, je hoeft het zelfs helemaal niet uit te wassen, dat doen zij wel voor je.

Zo zijn jij én zij er zeker van dat iedereen netjes zuivere kleren kan uitlenen.

Bekijk even zelf hieronder hoe de studenten je uitleggen wat ‘de kledingbibliotheek’ juist is.

En ja hoor, ze hebben de actualiteit ook al gehaald, vorige week op één kon je volgende reportage zien (klikken op de link):

‘Vooruit met de geit – de kledingbibliotheek’

Surf snel naar hun website om NOG meer te lezen hierover: www.dekledingbibliotheek.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy