Vanaf nu kan je kleding uitlenen in ‘de kledingbibliotheek’

Van ‘Rent the Runway’ (hier schreef ik vanmorgen al een artikel over – klik hier) een beetje korter naar huis (in Nederland) met… ‘de kledingbibliotheek’.

Waar ‘Rent the Runway’ een Amerikaans project is, hebben een aantal Nederlandse studenten een soortgelijk experiment op gezet, nl. de kledingbibliotheek.

Niet enkel designerkleding, maar ook gewone fashion-items kan je hier lenen.

De kledingbibliotheek werkt vrijwel hetzelfde als je gewend bent van de ‘gewone’ bibliotheek.

Het ziet eruit als een kledingwinkel, het werkt als een bibliotheek, maar eigenlijk is het die hele grote inloopkast die je altijd al wilde.

Als je lid wordt krijg je je eigen persoonlijke kledingbibliotheek-pas. Hiermee kan je elke keer weer kleding gaan lenen. Je gaat langs en kijkt tussen de rekken. Je kunt de kledingstukken passen en neemt mee naar huis wat je leuk vindt.

Je mag kledingstukken 4 weken lenen, leuk toch? En wat nog leuker is, je hoeft het zelfs helemaal niet uit te wassen, dat doen zij wel voor je.

Zo zijn jij én zij er zeker van dat iedereen netjes zuivere kleren kan uitlenen.

Bekijk even zelf hieronder hoe de studenten je uitleggen wat ‘de kledingbibliotheek’ juist is.

En ja hoor, ze hebben de actualiteit ook al gehaald, vorige week op één kon je volgende reportage zien (klikken op de link):

‘Vooruit met de geit – de kledingbibliotheek’

Surf snel naar hun website om NOG meer te lezen hierover: www.dekledingbibliotheek.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?