Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Veranderingen omarmen om mooi ouder te worden

Ik heb de laatste maanden al verschillende artikels online gezet over ‘mooi ouder worden’. Ik wil jullie alvast bedanken voor de vele likes, shares én reacties die ik mocht ontvangen.

Ik heb het al wel vaker gezegd, maar het blijft wel de ‘focus’ van mijn site…

Als we eerlijk zijn weten we dat we elke dag een béétje ouder worden. Maar ouder worden hoeft niet te betekenen dat je oud wordt als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

Als je ouder wordt, verandert er van alles. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Omarm die veranderingen door te doen wat nodig is om mooi ouder te worden.

Profiteer van het effect van antioxidanten.

Eet regelmatig producten die rijk zijn aan antioxidanten, zoals bessen (bosbessen, aardbeien en cranberries) en noten. Antioxidanten helpen beschermen tegen vrije radicalen. De drie bekendste antioxidanten zijn: vitamine E, vitamine C en seleen.

Je moet helaas erg veel van deze vruchten eten om voldoende antioxidanten binnen te krijgen, maar het is wel al een stap in de goede richting.

Zoals ik eerder al heb verteld zijn aminozuren heel erg belangrijk als je het over ‘mooi ouder worden’ hebt.

Klik hier verder om te lezen waarom!

Wat je dus éxtra kan doen – om een optimaal resultaat te behalen in het mooi ouder worden – is het gebrek aan aminozuren aanvullen met een degelijk voedingssupplement zoals Beauty Essentials.

Behoud sterke botten.

Geniet van een dieet dat goed is voor je botten met calciumrijke producten zoals melk, kaas, yoghurt, groenten, broccoli, sardientjes, zalm uit blik, gedroogde bonen, erwten en tofu.

Blijf je brein uitdagen.

Bijvoorbeeld door het maken van kruiswoordraadsels, sudoko’s en andere braintrainers. Lezen, cursussen volgen en sociaal actief blijven houden je brein ook gezond.

Denk positief.

Onderzoek heeft aangetoond dat een positieve kijk op het leven in verband kan worden gebracht met een goede lichamelijke gezondheid, minder stress, een langer leven en meer geluk. Laat het hoofd dus niet hangen, blijf positief.

Blijf onder de mensen.

Ook dit is een manier om geestelijk en lichamelijk actief te blijven. Onderzoek suggereert zelfs dat mensen met een groot en actief sociaal netwerk langer zouden leven.

Het ideale excuus dus om het patroon ‘weer een avondje voor tv zitten’ te doorbreken ;-)

Houd je vochtbalans op peil.

Je hoort het vast niet voor het eerst, maar het is het herhalen waard – water is essentieel voor de hydratatie van de huid, de spieren, de bloedcirculatie en alle organen in je lichaam. Drink daarom dagelijks minstens 3 tot 4 glazen water, naast de andere dranken die je nuttigt.

Bron: centrumvitamine.be

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy