Verlengen veenbessen onze levensverwachting?

In een artikel op fiftytoo.be las ik vanmorgen dat veenbessen ‘mogelijk’ onze levensverwachting kunnen verhogen.

Klik hier verder naar het origineel artikel.

Dat veenbessen gezond zijn – ze zitten boordevol anti-oxidanten – wisten we natuurlijk al langer, die langere levensverwachting vind ik wel een erg leuk bijkomend iets :-)

Klik hier voor een heerlijk receptje – mueslipannekoekjes met veenbessen en yoghurt – smullen!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?