skip to Main Content

Verminder de kans op een depressie met… tomaten

Wie graag tomaten lust, heeft geluk… letterlijk dan!

Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dat deze rode groenten ons gelukkiger maken. Ook zouden ‘tomateneters’ minder gevoelig zijn voor depressies.

Tijdens de studie werd de gemoedstoestand van enkele proefpersonen getest na het eten van tomaten.

Daaruit blijkt dat de deelnemers die twee tot zes keer per week tomaten aten, 46 procent minder kans op een depressie hadden. De proefpersonen die elke dag een tomaat aan hun maaltijd toevoegden, zagen de kans op een depressie zelfs dalen met maar liefst 52 procent.

Volgens de wetenschappers heeft dit vooral te maken met de stof lycopeen, die in hoge concentratie in tomaten terug te vinden is. Dit antioxidant zou naast een natuurlijk antidepressivum, ook werken als preventiemiddel tegen prostaatkanker en hartaanvallen.

Ook in rode vruchten zit lycopeen. Maar in watermeloenen zou het nog meer aanwezig zijn.

De boodschap is daarom dan ook lekker veel watermeloen eten, heerlijke tomaatjes en rode vruchten.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend