Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Verouderingsproces samengevat in 5 minuten

Ik kwam onderstaand filmpje een tijdje geleden al eens tegen op verschillende sociale media. Vandaag zocht ik het even terug voor jullie op.

De Amerikaanse filmmaker Anthony Cerniello brengt ons verouderingsproces in beeld in amper 5 minuten.

Het project kreeg de naam ‘Danielle’ en toont de transformatie van een peuter tot een bejaarde. De inspiratiebron waren foto’s van verschillende familieleden van een vrouw op uiteenlopende leeftijden.

De minimalistische video toont de subtiele veranderingen die het menselijk gezicht ondergaat wanneer we ouder worden. Op 5 minuten tijd zie je de reis die Danielle aflegt van kleuter tot bejaarde vrouw.

De beelden zelf werden niet over een hele levensloop gemaakt – hij zou nogal lang op zijn video hebben mogen wachten ;-) – ze zijn geconstrueerd op basis van foto’s van verschillende generaties familieleden, met nadruk op de jongste, de oudste én de meest gelijkende botstructuur.

De foto’s werden gescand, haarfijn bewerkt, omgevormd en geanimeerd om ze zo levensecht mogelijk te maken.

Ik wou een mens creëren, ik had het gevoel dat ik zo een verhaal kon vertellen. Het idee was om iets te maken waarbij je niet precies ziet wat er gebeurt, maar je kan het wel voelen, net als bij het ouder worden.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy