skip to Main Content

Verrassend – dit deel van je lichaam veroudert het snelst!

Waarschijnlijk denk jij bij huidveroudering én huidverzorging dadelijk aan je ogen of je gezicht.

Logisch, toch? Ik doe dat ook!

Het verouderingsproces vertragen en rimpels of kraaienpootjes stoppen of verminderen… daar denken wij vrouwen blijkbaar het meest aan – en zo geven we ons gezicht ook steeds de volle aandacht bij onze huidverzorging.

Maar… eigenlijk zou je die aandacht beter verplaatsen naar een ander lichaamsdeel.

Een Amerikaans medisch tijdschrift – Genome Biology – publiceerde een tijdje geleden een onderzoek waaruit blijkt dat het je borsten zijn die juist heel erg gevoelig zijn voor de invloeden van veroudering.

Borsten worden blootgesteld aan elementen die verzakking en veroudering op gang kunnen brengen, daarnaast zijn er nog een aantal boosdoeners die ervoor zorgen dat je borsten sneller verouderen.

Afvallen, (en weer) aankomen of zwangerschap(pen) kunnen de vorm en grootte van je borsten aardig veranderen.

De huid en het weefsel worden uitgerekt en dat vermindert de elasticiteit. Dagelijks hydrateren – zoals je met je gezicht zou doen – kan dit proces vertragen.


Banner 4 stoffen


Een andere boosdoener is blootstelling aan de zon, waardoor de huid snel veroudert en aan stevigheid verliest.

Vanaf vandaag vergeet je je borsten dus niet meer mee te nemen in je dagelijkse anti-aging routine ;-)

Bron: goodhousekeeping.com

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x