Verrassend – dit deel van je lichaam veroudert het snelst!

Waarschijnlijk denk jij bij huidveroudering én huidverzorging dadelijk aan je ogen of je gezicht.

Logisch, toch? Ik doe dat ook!

Het verouderingsproces vertragen en rimpels of kraaienpootjes stoppen of verminderen… daar denken wij vrouwen blijkbaar het meest aan – en zo geven we ons gezicht ook steeds de volle aandacht bij onze huidverzorging.

Maar… eigenlijk zou je die aandacht beter verplaatsen naar een ander lichaamsdeel.

Een Amerikaans medisch tijdschrift – Genome Biology – publiceerde een tijdje geleden een onderzoek waaruit blijkt dat het je borsten zijn die juist heel erg gevoelig zijn voor de invloeden van veroudering.

Borsten worden blootgesteld aan elementen die verzakking en veroudering op gang kunnen brengen, daarnaast zijn er nog een aantal boosdoeners die ervoor zorgen dat je borsten sneller verouderen.

Afvallen, (en weer) aankomen of zwangerschap(pen) kunnen de vorm en grootte van je borsten aardig veranderen.

De huid en het weefsel worden uitgerekt en dat vermindert de elasticiteit. Dagelijks hydrateren – zoals je met je gezicht zou doen – kan dit proces vertragen.


Banner 4 stoffen


Een andere boosdoener is blootstelling aan de zon, waardoor de huid snel veroudert en aan stevigheid verliest.

Vanaf vandaag vergeet je je borsten dus niet meer mee te nemen in je dagelijkse anti-aging routine ;-)

Bron: goodhousekeeping.com

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?