skip to Main Content

Verrassend – dit deel van je lichaam veroudert het snelst!

Waarschijnlijk denk jij bij huidveroudering én huidverzorging dadelijk aan je ogen of je gezicht.

Logisch, toch? Ik doe dat ook!

Het verouderingsproces vertragen en rimpels of kraaienpootjes stoppen of verminderen… daar denken wij vrouwen blijkbaar het meest aan – en zo geven we ons gezicht ook steeds de volle aandacht bij onze huidverzorging.

Maar… eigenlijk zou je die aandacht beter verplaatsen naar een ander lichaamsdeel.

Een Amerikaans medisch tijdschrift – Genome Biology – publiceerde een tijdje geleden een onderzoek waaruit blijkt dat het je borsten zijn die juist heel erg gevoelig zijn voor de invloeden van veroudering.

Borsten worden blootgesteld aan elementen die verzakking en veroudering op gang kunnen brengen, daarnaast zijn er nog een aantal boosdoeners die ervoor zorgen dat je borsten sneller verouderen.

Afvallen, (en weer) aankomen of zwangerschap(pen) kunnen de vorm en grootte van je borsten aardig veranderen.

De huid en het weefsel worden uitgerekt en dat vermindert de elasticiteit. Dagelijks hydrateren – zoals je met je gezicht zou doen – kan dit proces vertragen.


Banner 4 stoffen


Een andere boosdoener is blootstelling aan de zon, waardoor de huid snel veroudert en aan stevigheid verliest.

Vanaf vandaag vergeet je je borsten dus niet meer mee te nemen in je dagelijkse anti-aging routine ;-)

Bron: goodhousekeeping.com

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend