skip to Main Content

Verrassend gezondheidsvoordeel van laurierblaadjes

Iedereen kent laurierblaadjes en gebruikt ze vast wel eens in de keuken.

Zeker blijven doen, want laurierblaadjes helpen bij het op peil houden van glucosespiegels en het cholesterolgehalte bij mensen met diabetes. Wordt het gedronken als thee, dan kan laurierblad de groei en verspreiding van leukemie voorkomen.

Dit is echter nog niet alles :-)

Als je al eens naar de sauna bent geweest of regelmatig een bezoekje brengt aan een schoonheidsinstituut, yoga studio of dergelijke, dan zul je vast wel opgemerkt hebben dat deze plekken soms een bepaalde geur hebben.

De kans is groot dat dit de geur van laurierblaadjes is.

De oude Romeinen en Grieken waren er namelijk van overtuigd dat laurier geneeskrachtige eigenschappen bevatte.

En dat klopt, want laurierbladeren werken niet alleen kalmerend, maar ook pijnstillend en ontstekingsremmend.

Laurier bevat namelijk antibacteriële eigenschappen, hierdoor verlaagt het zowel de bloeddruk als de hartslag.


Banner Greens


En natuurlijk wil je dat rustgevende gevoel hebben als je naar de sauna of je schoonheidsinstituut gaat.

Laurierblaadjes worden ook vaak gebruikt bij de behandeling van slapeloosheid en stress, net omdat je er zo rustig van kan worden.

Als je dus de volgende keer als een vat vol stress thuis komt van je werk, of je bent in een slechte bui, opgejaagd, … verbrand dan simpelweg één of twee laurierblaadjes in een asbak of aardewerk kommetje in de woonkamer.

Na ongeveer 10 minuten zal de geur zijn werk doen en je doen ontspannen.

Bekijk in onderstaande video hoe je dit precies doet en probeer het eens uit!

Source: Burn bay leaves in the house and see what happens after 10 minutes! by Useful on Rumble

 

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x