skip to Main Content

Vervelende ‘bultjes’ na het ontharen verwijderen

Het zonnetje schijnt :-)

Begin deze week schreef ik al een artikel om je voeten sandalenklaar te krijgen, maar ook je benen verdienen wat extra aandacht in de zomer!

Herlees hier ‘Zijn jouw voeten al klaar voor de zomer?’

Zo liet ik gisteren bij mijn schoonheidsspecialiste mijn benen ontharen (en mijn voetjes verzorgen).

Je kent het wel – als je je benen pas hebt onthaard, die donkere bultjes op je benen!

Deze zijn het gevolg van huidirritatie door het ontharen. Of dat nu door harsen of scheren is maakt niet uit.

In uitzonderlijke gevallen kunnen deze bultjes gaan ontsteken en zelfs littekens veroorzaken als je ze onbehandeld laat.

Om dit te voorkomen scrub je je benen best VOOR je ze laat ontharen. Zo komen de haartjes al iets losser en zijn ze makkelijker te verwijderen.

Het is ook belangrijk – en dit vergeet ik wel heel vaak – om je benen gehydrateerd te houden, smeren, smeren, smeren!

Voor je je benen insmeert – en dit klinkt heel gek, borstel je je benen met een borstel (zo eentje met iets hardere haartjes).

Als je dit regelmatig doet zal je veel minder last hebben van de bultjes bij het ontharen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x