Verwijder je nagellak met deze ‘wantjes’

Ben je vergeten om je nagellak te verwijderen?!

Zorg er dan voortaan voor dat je deze leuke Stripper To Go wantjes bij hebt van Deborah Lippmann in je tas ;-).

Heel erg gemakkelijk in gebruik:

Per tien vingers is 1 wantje voldoende voor het schoonmaken. Even laten inwerken en weg is je nagellak. Ze ruiken ook nog eens lekker naar aloe vera en lavendel die tegelijkertijd je nagelriemen verzorgen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?