Video – trucs waar je je man NIET meer voor nodig hebt ;-)

Wie heeft er niet al eens gefrustreerd een plastic verpakking open zitten prutsen, met twee gescheurde nagels en een heleboel wondjes tot gevolg?

En je kan toch niet altijd op je partner wachten om een pot tomatensaus open te krijgen?

Gelukkig zijn daar trucjes voor :-)

Het onderstaande filmpje geeft je gemakkelijke oplossingen om dingen snel open/los te krijgen. Gedaan met gepruts!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?