Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Video – Zo pel je héél simpel een mandarijn!

De sint heeft zijn intrede in de stad gemaakt afgelopen weekend – en daarmee start het vullen van de schoen en op 6 december het grote bord weer.

De kindjes hier zijn dol op mandarijntjes, maar ze schillen/pellen is altijd zo’n gedoe. Bekijk onderstaande video voor een easy-peasy way :-)

Het werkt als volgt: pel het topje & het kontje van de mandarijn (waar de steelaanzet zit). Je houdt een soort baan van de schil over in het midden. Snij vervolgens tussen twee partjes en rol de vrucht als het ware uit.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy