Video – Zo pel je héél simpel een mandarijn!

De sint heeft zijn intrede in de stad gemaakt afgelopen weekend – en daarmee start het vullen van de schoen en op 6 december het grote bord weer.

De kindjes hier zijn dol op mandarijntjes, maar ze schillen/pellen is altijd zo’n gedoe. Bekijk onderstaande video voor een easy-peasy way :-)

Het werkt als volgt: pel het topje & het kontje van de mandarijn (waar de steelaanzet zit). Je houdt een soort baan van de schil over in het midden. Snij vervolgens tussen twee partjes en rol de vrucht als het ware uit.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?