Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips

Gisteren hebben we kunnen genieten van énorm veel vitamine D… door het zonnige weertje :-)

Maar voor hoelang dat gaat zijn… dat weten we hier in België helaas nooit!

Je lichaam maakt de vitamine zelf aan als het in contact komt met de zon. Vitamine D is heel belangrijk voor ons lichaam want het zorgt voor sterkere botten.

Wist jij dat een tekort aan zon een effect heeft op onze gezondheid? Veel mensen hebben dan ook tijdens de winter een vitamine D tekort opgebouwd.

Wanneer maak je kans op een tekort aan vitamine D? Wat zijn de symptomen van een tekort? Hoe kan je het tekort aanvullen?

De antwoorden op deze vragen kan je in dit artikel vinden op libelle.be

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy