skip to Main Content

Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips

Gisteren hebben we kunnen genieten van énorm veel vitamine D… door het zonnige weertje :-)

Maar voor hoelang dat gaat zijn… dat weten we hier in België helaas nooit!

Je lichaam maakt de vitamine zelf aan als het in contact komt met de zon. Vitamine D is heel belangrijk voor ons lichaam want het zorgt voor sterkere botten.

Wist jij dat een tekort aan zon een effect heeft op onze gezondheid? Veel mensen hebben dan ook tijdens de winter een vitamine D tekort opgebouwd.

Wanneer maak je kans op een tekort aan vitamine D? Wat zijn de symptomen van een tekort? Hoe kan je het tekort aanvullen?

De antwoorden op deze vragen kan je in dit artikel vinden op libelle.be

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x