skip to Main Content

Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips

Gisteren hebben we kunnen genieten van énorm veel vitamine D… door het zonnige weertje :-)

Maar voor hoelang dat gaat zijn… dat weten we hier in België helaas nooit!

Je lichaam maakt de vitamine zelf aan als het in contact komt met de zon. Vitamine D is heel belangrijk voor ons lichaam want het zorgt voor sterkere botten.

Wist jij dat een tekort aan zon een effect heeft op onze gezondheid? Veel mensen hebben dan ook tijdens de winter een vitamine D tekort opgebouwd.

Wanneer maak je kans op een tekort aan vitamine D? Wat zijn de symptomen van een tekort? Hoe kan je het tekort aanvullen?

De antwoorden op deze vragen kan je in dit artikel vinden op libelle.be

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend