Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Voedingstips tegen hoofdpijn

Bron foto & artikel: margriet.nl

Voeding tegen hoofdpijn: bestaat het echt?

Ik ben iemand die niet snel naar de huisarts gaat, ik ben zelfs van mijn astma en allergieën verlost door alternatieve geneeskunde (natuurlijk geeft mijn huisarts dit niet toe!)….

Als ik alternatieve middeltjes tegen kwaaltjes vind, dan wil ik ze uitproberen:

Voedselallergieën en -gevoeligheden zijn vaak een belangrijke oorzaak van hoofdpijn en migraine. Een verandering in voeding zou dus al uitkomst kunnen bieden.

Een handjevol amandelen is een goede optie, omdat deze gezonde snack rijk aan tryptofaan is. Dit aminozuur zorgt dat het feelgood-stofje serotonine vrijkomt, wat je een positieve boost kan geven. Daarnaast zitten amandelen bomvol magnesium, wat vooral helpt bij spanningshoofdpijn, omdat magnesium de spieren ontspant.

Meer tips?

Klik hier verder voor 8 voedingstips voor het vermijden en/of verlichten van hoofdpijn.

Meer weten over aminozuren en wat ze voor jouw (ouder wordende) lichaam kunnen doen?

Klik dan hier verder voor meer info.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy