Voedingstips tegen hoofdpijn

Bron foto & artikel: margriet.nl

Voeding tegen hoofdpijn: bestaat het echt?

Ik ben iemand die niet snel naar de huisarts gaat, ik ben zelfs van mijn astma en allergieën verlost door alternatieve geneeskunde (natuurlijk geeft mijn huisarts dit niet toe!)….

Als ik alternatieve middeltjes tegen kwaaltjes vind, dan wil ik ze uitproberen:

Voedselallergieën en -gevoeligheden zijn vaak een belangrijke oorzaak van hoofdpijn en migraine. Een verandering in voeding zou dus al uitkomst kunnen bieden.

Een handjevol amandelen is een goede optie, omdat deze gezonde snack rijk aan tryptofaan is. Dit aminozuur zorgt dat het feelgood-stofje serotonine vrijkomt, wat je een positieve boost kan geven. Daarnaast zitten amandelen bomvol magnesium, wat vooral helpt bij spanningshoofdpijn, omdat magnesium de spieren ontspant.

Meer tips?

Klik hier verder voor 8 voedingstips voor het vermijden en/of verlichten van hoofdpijn.

Meer weten over aminozuren en wat ze voor jouw (ouder wordende) lichaam kunnen doen?

Klik dan hier verder voor meer info.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?