Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Vrolijk Kerstfeest – Mijn top 5 Christmas Quotes :-)

Hallo allemaal,

Ik wil jullie vandaag al een Vrolijk Kerstfeest wensen! Een dagje te vroeg, maar de komende dagen is het hier RAZEND druk!

Bij de ouders & grootouders met de knietjes onder tafel zitten, cadeautjes openmaken en uitdelen, … allemaal leuke dingen, maar lekker druk dus, ik vrees dat ik weinig achter mijn pc ga kunnen zitten en werken.

En aangezien ik pas sinds gisteren mijn vierkante meter zetel mag verlaten en nog serieus sukkel met mijn krukken – verloopt alles gewoon ontzettend traag ;-)

En… ik wil jullie natuurlijk niet vergeten!

Dus daarom wou ik mijn top 5 van Christmas Quotes met jullie delen… van 5 naar 1, en de laatste is er eentje voor AL mijn lezeressen :-)

MERRY CHRISTMAS!

Schermafdruk 2014-12-02 11.09.29

Schermafdruk 2014-12-02 11.08.38

Schermafdruk 2014-12-02 11.10.40

Schermafdruk 2014-12-02 11.11.01

Schermafdruk 2014-12-02 11.10.52

Hope you have a wonderful Christmas this year!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy