Vrouw lacht al 40 jaar niet om rimpels te voorkomen

Wauw! Al 40 jaar niet lachen… De Amerikaanse Tess Christian heeft er bewust voor gekozen om niet te glimlachen en probeert hiermee te voorkomen dat ze rimpels krijgt.

Het motto ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat dus zeker niet voor haar op ;-)

Ik heb mezelf getraind om mijn gezichtsspieren te beheersen, zelfs als ik iets heel grappig vind. Het is niet dat ik niet lach omdat ik een rotleven heb. Ik houd enorm van het leven, maar ik voel niet de behoefte om dat te bewijzen door de hele dag met een grijns op mijn gezicht te lopen.

Meer lezen over deze merkwaardige manier van rimpelbestrijding? Weten of het werkt?

Klik dan hier verder naar het artikel op vrouwblog.nl


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren