Vrouwen verbranden 15.000 calorieën tijdens shoppen

Goed nieuws dames… Shoppen is wel degelijk goed voor ons, voor onze lijn dan toch – voor onze portefeuille waarschijnlijk iets minder ;-)

Volgens onderzoek kloppen we makkelijk zo’n 300 kilometer per jaar dankzij onze shopuitstapjes, niet mis denk ik zo?!

Wil je meer weten, klik dan hier verder naar het artikel uit Knack Weekend.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?