Waar of niet waar? 1 grijs haar uittrekken = 10 nieuwe in de plaats?

Vanmorgen stond ik voor de spiegel – en daar glinsterde weer iets: een grijs haar!

En dan het dilemma, uittrekken of laten staan? Want…

Een veel gehoord gezegde:

Voor elke grijze haar die je uittrekt krijg je er 10 nieuwe in de plaats.

Maar is het nu waar of niet waar? Klik hier voor het antwoord :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?