Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Waarom de powerplate© goed is voor 50+ers

Het is ondertussen al een jaar of tien geleden denk ik, maar in een mum van tijd veroverde de Powerplate© de wereld van de fitness. Dit apparaat vinden we ondertussen in bijna alle fitnesscentra terug.

Tegelijkertijd weten steeds meer particuliere gebruikers (boven de 50) de weldaden van deze trilplaat te appreciëren.

De Powerplate© is een doeltreffend toestel dat niet alleen de spieren traint en de botdichtheid doet toenemen, maar het lichaam ook soepeler maakt. Medici bevestigen de efficiëntie van dit op vibraties gebaseerde systeem.

Waarom zou de trilplaat, waarmee je snel spieren ontwikkelt, ook heel wat senioren kunnen bekoren? Daar zijn verschillende redenen voor.

Klik hier verder voor het originele artikel op fiftytoo.be.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy