skip to Main Content

Waarom gebruik je een after sun?

Ik hoor vaak de vraag ‘Wat is het nut van een after sun?

Wel…

Om het vochtgehalte in je huid terug op peil te brengen want de zon droogt je huid nogal uit!


Banner Colinde kein


De belangrijkste functie van een after sun is om je huid te re-hydrateren.

Tweede reden is natuurlijk voor dat heerlijk frisse en verkoelende gevoel na een hete dag in de zon :-)

De meeste after sun producten hebben verkoelende ingrediënten toegevoegd om je verhitte huid te verfrissen.

Derde reden is dat je door het gebruiken van een after sun je bruine kleur langer kan behouden, door het hydrateren na het zonnen ga je vervellen tegen en zo houdt je bruine kleur beter vast.

Nog beter… sommige after sun producten bevatten een vleugje zelfbruiner om je huid nog net een tintje bruiner te maken :-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend