skip to Main Content

Waarom gebruik je een after sun?

Ik hoor vaak de vraag ‘Wat is het nut van een after sun?

Wel…

Om het vochtgehalte in je huid terug op peil te brengen want de zon droogt je huid nogal uit!


Banner Colinde kein


De belangrijkste functie van een after sun is om je huid te re-hydrateren.

Tweede reden is natuurlijk voor dat heerlijk frisse en verkoelende gevoel na een hete dag in de zon :-)

De meeste after sun producten hebben verkoelende ingrediënten toegevoegd om je verhitte huid te verfrissen.

Derde reden is dat je door het gebruiken van een after sun je bruine kleur langer kan behouden, door het hydrateren na het zonnen ga je vervellen tegen en zo houdt je bruine kleur beter vast.

Nog beter… sommige after sun producten bevatten een vleugje zelfbruiner om je huid nog net een tintje bruiner te maken :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend