skip to Main Content

Waarom je nu best een granaatappel eet…

De griep is al een paar weken in het land – gelukkig zijn we er hier nog van gespaard gebleven.

Wil je er ook voor zorgen dat je de griep deze keer overslaat? Dan is het een goed idee om de granaatappel een kans te geven.

Ok, het is een vrucht waar ik liever niet zelf aan begin om te pellen en los te maken, maar…

Granaatappels bevatten veel kalium en vitamine C en daarnaast bevatten ze ook antioxidanten. Hierdoor zouden de pitjes ontstekingsremmend zijn, de bloeddruk verlagen en ook overgangsklachten (!!!) kunnen verminderen.

Nog nooit een granaatappel gegeten?

De smaak is iets of wat zoetzuur en fris en lekker in salades of in de yoghurt bij het ontbijt.

Je kunt het sap van de vrucht drinken, dan pers je de vrucht gewoon uit zoals een sinaasappel, maar je kunt ook de pitjes van de granaatappel eten.

Hieronder kan je een leuke en heel gemakkelijke how-to video zien over het ontpitten van een granaatappel

Klik ook nog even verder naar dit artikel dat ik eerder al schreef over de verschillende gezondheidsvoordelen van een granaatappel.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend