skip to Main Content

Waarom je nu best een granaatappel eet…

De griep is al een paar weken in het land – gelukkig zijn we er hier nog van gespaard gebleven.

Wil je er ook voor zorgen dat je de griep deze keer overslaat? Dan is het een goed idee om de granaatappel een kans te geven.

Ok, het is een vrucht waar ik liever niet zelf aan begin om te pellen en los te maken, maar…

Granaatappels bevatten veel kalium en vitamine C en daarnaast bevatten ze ook antioxidanten. Hierdoor zouden de pitjes ontstekingsremmend zijn, de bloeddruk verlagen en ook overgangsklachten (!!!) kunnen verminderen.

Nog nooit een granaatappel gegeten?

De smaak is iets of wat zoetzuur en fris en lekker in salades of in de yoghurt bij het ontbijt.

Je kunt het sap van de vrucht drinken, dan pers je de vrucht gewoon uit zoals een sinaasappel, maar je kunt ook de pitjes van de granaatappel eten.

Hieronder kan je een leuke en heel gemakkelijke how-to video zien over het ontpitten van een granaatappel

Klik ook nog even verder naar dit artikel dat ik eerder al schreef over de verschillende gezondheidsvoordelen van een granaatappel.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend