skip to Main Content

Deze pitjes zorgen voor een mooie huid, haar en nagels

Watermeloen is in de zomer mijn absoluut favoriete stukje fruit! De zoete en toch ook verfrissende smaak maakt het een top dessertje of snack .

Het enige waar ik – tot nu – niet van hield waren de vreselijk veel en irritante pitjes in een watermeloen…

Maar wat ik niet wist is dat deze zaden een enorme hoeveelheid voedingsstoffen bevatten waaronder eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen.

Niet meer weggooien dus ;-)

Een watermeloen is rijk aan vitamine B, foliumzuur en mineralen zoals kalium, magnesium, zink, ijzer, fosfor en koper.

Ongeacht hoe je de watermeloenpitjes klaar maakt, ze zijn een uitstekende aanvulling op een gezonde voeding en een zeer effectieve manier om je dagelijkse vitaminen en mineralen op peil te houden!

De pitjes bevatten daarnaast ook anti-aging eigenschappen voor je huid. Ze zijn een uitstekende bron van anti-oxidanten, die helpen om een stevige en stralende huid te krijgen.

Eet dus wat vaker een watermeloen mét pitjes. Je houdt je huid jong en stevig én je voorkomt huidveroudering.

Watermeloen pitjes zijn een fantastische bron aan eiwitten. Ze voorkomen het breken en broos worden van je haar en nagels en maken ze terug sterk en mooi.

Als je de pitjes bakt zorgen ze ook nog eens voor zacht en glanzend haar!

Dit is alvast mijn smoothie-topper met watermeloen:

Let erop, deze keer, gewoon de pitjes erin laten zitten!

Wat heb je nodig?

  • twee dikke schijven watermeloen van ongeveer een cm.
  • een 100 gram bosbessen (ook boordevol anti oxidanten).
  • een paar ijsblokjes
  • een blender

Hoe maak je het?

  • snij de watermeloen in blokjes
  • voeg de bosbessen, de stukjes watermeloen en de ijsblokjes samen in de blender
  • blenden tot je een mooie homogene smoothie hebt

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x