Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Was jij je haar ook verkeerd?

Breng jij ook je conditioner aan je shampoo?

Verkeerd, blijkt volgens Cosmopolitan: conditioner aanbrengen vóórdat je in de weer gaat met shampoo is véél slimmer.

Volgens de laatste nieuwe trend ‘reverse shampooing’ kan jij je haar – door omgekeerd te werken – veel meer volume geven. Dus eerst je conditioner en dan pas je shampoo.

De reden is dat wanneer je eerst je haar wast met shampoo en daarna pas conditioner in je lokken laat trekken, je alles er nooit uit krijgt gewassen met alleen water. En dat zorgt dus voor futloze, zware lokken.

Wanneer je het proces omkeert krijgt je haar nog steeds alle hydraterende voordelen van de conditioner mee – wel even goed laten intrekken – maar er blijven geen restjes zitten.

Een simpele truc die veel verschil kan maken, vooral voor mensen (zoals mij) met fijn haar.

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy