Wat is de meerwaarde van proteïne?

Proteïne (een ander woord voor eiwitten), je hebt er vast wel eens van gehoord.

Maar weet je ook wat het is? Waar het in zit en waarom we het nodig hebben?

Ik vond op deze vragen een duidelijke én nuttige uitleg:

Klik hier verder naar het artikel ‘Wat is de kracht van proteïne?’

Zelf drink ik regelmatig een eiwitshake, omdat ik me er goed bij voel (en ook omdat het me mijn gewicht onder controle helpt houden bij regelmatig gebruik).

Ik drink regelmatig de eiwitshake van Sportix Metaboost, Vanille & Chocolade.

De Vanille is heerlijk om met fruit te mengen, de Chocolade versie is heerlijk smeuïg en beiden geven me een serieuze energieboost. Heel erg positief aan deze shakes vind ik dat ze gezoet zijn met stevia!


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren