Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wat is de meerwaarde van proteïne?

Proteïne (een ander woord voor eiwitten), je hebt er vast wel eens van gehoord.

Maar weet je ook wat het is? Waar het in zit en waarom we het nodig hebben?

Ik vond op deze vragen een duidelijke én nuttige uitleg:

Klik hier verder naar het artikel ‘Wat is de kracht van proteïne?’

Zelf drink ik regelmatig een eiwitshake, omdat ik me er goed bij voel (en ook omdat het me mijn gewicht onder controle helpt houden bij regelmatig gebruik).

Ik drink regelmatig de eiwitshake van Sportix Metaboost, Vanille & Chocolade.

De Vanille is heerlijk om met fruit te mengen, de Chocolade versie is heerlijk smeuïg en beiden geven me een serieuze energieboost. Heel erg positief aan deze shakes vind ik dat ze gezoet zijn met stevia!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy