Wat kunnen etherische oliën voor je gezondheid doen?

Etherische of essentiële oliën zijn een natuurlijk product en vaak zijn ze zeer efficiënt om kleine kwaaltjes te verhelpen of gezondheidsproblemen op te lossen.

Er zijn een paar etherische oliën die onmisbaar zijn in elke badkamer, keuken of apothekerskastje.

Klik hier om te ontdekken wat etherische oliën voor je gezondheid kunnen betekenen. Hier kan je ook meer info vinden over etherische oliën, de soorten die er zijn, waarop je best let als je etherische oliën koopt enz…

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?