Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wat te doen tegen koude handen?

Koude handen hebben, blijkbaar heb ik er niet alleen last van, maar is het een fenomeen dat bij veel mensen voorkomt in de winter.

Door de kou verloopt onze bloeddoorstroming minder goed en krijgen we een koud, stijf gevoel in onze handen.

Vooral als je aan de pc moet werken, kunnen koude handen erg vervelend zijn. Wat kan je doen tegen koude handen en hoe hou je ze warm?

2 artikels die de moeite waard zijn om te lezen:

Mens-en-gezondheid.nu – Koude handen: tips tegen koude handen in de winter.

Margriet.nl – Koude handen: wat kun je er tegen doen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy