Wat te doen tegen koude handen?

Koude handen hebben, blijkbaar heb ik er niet alleen last van, maar is het een fenomeen dat bij veel mensen voorkomt in de winter.

Door de kou verloopt onze bloeddoorstroming minder goed en krijgen we een koud, stijf gevoel in onze handen.

Vooral als je aan de pc moet werken, kunnen koude handen erg vervelend zijn. Wat kan je doen tegen koude handen en hoe hou je ze warm?

2 artikels die de moeite waard zijn om te lezen:

Mens-en-gezondheid.nu – Koude handen: tips tegen koude handen in de winter.

Margriet.nl – Koude handen: wat kun je er tegen doen?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?