Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wat zegt je handtas over jouw persoonlijkheid?

Zie je wel, ik WIST gewoon dat ik een nieuwe handtas nodig had!

Echt, ik ben al een paar weekjes (lees: maaaaaaanden!) aan het denken om een nieuwe handtas te kopen, zo eentje die je in je arm moet haken, gewoon omdat ik er zo écht eentje wil, omdat het chique oogt om je handtas zo te dragen.

Gisteren heb ik em dan uiteindelijk gekocht… en toen kwam ik dit artikeltje tegen:

Past je handtas bij jouw persoonlijkheid?

Kom er snel achter waarom ik ben overgeschakeld naar een ‘flinke’ schoudertas – écht, het klopt ;-)

En doe dan ook even de handtassen-test op Flair.be – wat zegt je handtas over jezelf?

I’m a Designer Diva ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy