Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Welke voeding eten voor een mooie huid?

Libelle.be (en eigenlijk Libelle.nl nog meer) is een site die ik de laatste maanden ben beginnen te appreciëren. Vroeger vond ik het een huismoedertjes-site – oh ja, klopt, ik ben sinds de zwangerschap van mijn dochtertje ook een huismoeder ;-)

De site staat bomvol tips rond Beauty & Fashion, maar ook leuke receptjes en workshops kan je er terug vinden.

Vandaag wil ik even volgend artikel met jullie delen:

‘Voeding voor een mooie huid.’

Je kan er lezen welke voeding goed is voor onzuiverheden, maar ook tegen rimpeltjes

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy