Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Win een complete make-over bij Noba!

De afgelopen dagen heb ik het een paar keer gehad over de herfstschoonmaak in je garderobe, wintertrends, enz…

All about fashion dus!

Vandaag kreeg ik een leuk mailtje van Noba. Je weet wel – die fantastische winkelketen met tal van (betaalbare) merken voor iedere leeftijd – en vooral ook voor de hippe & trendy 40+ en verder!

Met de eindejaarsfeesten in zicht wil je er als vrouw wellicht op je best uitzien. Daarom geeft Noba je de kans om een heerlijke verwendag met complete makeover te winnen. Naast een nieuw kapsel en maquillage in de nieuwste winterkleuren geven we je persoonlijk kledingadvies én een warme winteroutfit t.w.v. 350 euro.

Schermafdruk 2014-10-09 10.18.08

Leuk toch? Het enige dat je moet doen is op hun facebookpagina op de ‘make over’ knop klikken en vertellen waarom jij deze leuke dag wil winnen.

Klik hier om meteen naar de win-pagina van Noba te gaan!

Alhoewel ik nu wel mijn kansen verklein door dit met jullie te delen?!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy