WINACTIE

Deze maand geef ik 5 flesjes Night Repair Serum weg (t.w.v. €53)

Wil je kans maken om ééntje te winnen?

Meedoen is heel simpel: vul hier beneden jouw emailadres in, klik op de knop en open vervolgens de email die je van me krijgt. 

vloeibaar goud

5/5

Het rijke serum heeft een diepgouden kleur en een heerlijke geur: vloeibaar goud! – Marja A.

fantastisch!​

4.5/5

Ik heb er maar 5 druppeltjes van nodig voor een direct fluweelzacht effect op mijn huid, net voor het slapen gaan. Ik ben fan! – Sonja V.

geweldig serum

4.5/5

Sinds enkele weken gebruik ik het serum, het is zeer aangenaam, voelt verfrissend en zacht aan….kleine rimpeltjes verdwijnen langzaamaan, mijn huid ziet er gezond uit, the max! – Linda D.

Waarom het Night Repair Serum gebruiken?

Het is enorm belangrijk om jouw huid ’s avonds vòòr het slapen gaan te voeden met een krachtig serum, omdat onze huid zich tijdens de slaap herstelt en de huid dan een grote behoefte heeft aan ingrediënten die het celherstel ondersteunen en bevorderen.

Vrouwen die dit kleine ritueel voor het slapengaan trouw uitvoeren, hebben een zachtere, stralendere en stevigere huid hebben dan de vrouwen die gewoon in hun bed kruipen.

Ingrediënten (100% natuurlijk)

Babassu olie

Werkt verzachtend voor de huid en levert antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen.

Jojoba olie

Verbetert de herstellende eigenschappen van de huid. Jojoba olie levert gezonde vetzuren en werkt kalmerend voor de huid. De textuur komt heel erg dicht bij de lichaamseigen talg die onze huid produceert en maakt het daardoor erg geschikt voor een droge huid.

Kokosolie

Hydrateert de huid op een natuurlijke manier en werkt antibacterieel. Kokosolie bevat 2 belangrijke vetzuren voor de huid: laurinezuur en caprinezuur. Wanneer deze 2 vetzuren in aanraking komen met de huid worden ze omgezet in monolaurine en monocaprine, die de huid beschermen. Kokosolie helpt voor een zachte, stralende en gezonde huid.

Lijnzaad olie

Belangrijke plantaardige bron van omega-3, dat een kalmerend effect op de huid heeft. Deze onverzadigde vetzuren verbeteren de hydratatie van de huid en dringen makkelijker door de bovenste huidlagen, waardoor andere ingrediënten beter in de huid terecht komen.

Macadamia olie

Macadamia olie is zeer zacht voor onze huid. Vanwege de hoge concentraties palmitoleïnezuur beschermt het de huidcellen tegen oxidatie en helpt de natuurlijke huidbarrière te herstellen. Palmitoleïnezuur is een belangrijk onderdeel van het lichaamseigen huidsebum. Macadamia olie kan zowel bij een droge, gevoelige, ruwe of beschadigde huid als bij acné gebruikt worden.

Bidens Pilosa extract (de “natuurlijke retinol”)

Bekend als de “natuurlijke retinol”, waarvan bewezen is dat het het gehalte aan collageen en elastine verhoogt. Synthetisch geproduceerde retinol wordt in heel veel huidverzorgingsproducten gebruikt maar kan serieuze irritatie veroorzaken.

Blinde testen tonen aan dat bidens pilosa het collageen tot 24% verhoogt en elastine tot 42%. Daarom staat het bekend als hét natuurlijke ingrediënt tegen huidveroudering.

Vitamine E

Beperkt celschade (bijvoorbeeld door de zon) en versterkt de barrière van onze huid. Daarnaast zorgt vitamine E er voor dat de andere ingrediënten dieper in de huid kunnen komen, waardoor hun werking versterkt.

Zonnebloempit olie

Dit is een bron van meervoudige vetzuren, het bevat vitamine A, B1, vitamine C en E, eiwitten en verschillende mineralen.

Het helpt bij een droge of beschadigde huid, het vermindert schilfers, herstelt de soepelheid van de huid en helpt vochtverlies tegen te gaan door een laagje op de huid te vormen. Zonnebloemextract verzacht en vermindert huidirritaties terwijl het de doorbloeding van de huid verbetert. Helpt de huid satijnzacht te maken.

Geranium olie

Geraniumolie helpt de talgproductie van onze huid weer in balas te brengen. Het werkt ontgiftend, wondhelend en pijnstillend en helpt acné te verminderen.

Rozenbottel olie

Rozenolie stimuleert de aanmaak van collageen en verhoogt de gehaltes aan hyaluronzuur en elastine in onze huid.

Daarnaast bevat rozenbottel olie krachtige anti-aging eigenschappen, het kalmeert de huid en helpt ontstekingen verminderen. Het geeft de huid een extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Omdat het een hoog gehalte aan essentiële vetzuren bevat, hydrateert het de huid voor zeker 24u en helpt de huid om meer vocht vast te houden.

Duindoornbes

Deze bes levert massa’s vitamine C, vitamine B, vitamine E, lycopeen en fytosterolen. Heeft een verzachtend effect op de huid.