skip to Main Content

Wittere tanden? Voeg melk toe aan je koffie of thee!

Alle vrouwen willen graag een mooi gebit, een stralend mooie en witte glimlach, toch?

Maar dan drink je best geen koffie of thee, deze dranken (of toch de tannines erin) zorgen juist voor aanslag op je tanden…

Alhoewel – het hangt er blijkbaar maar vanaf. Het gaat erom wat je erbij doet?!

Door een klein beetje melk in je thee of koffie te schenken, verklein je de kans van vlekken op je tanden. Dat blijkt uit onderzoek.

Goed nieuws voor iedereen die dit dus al doet ;-)

Uit het onderzoek blijkt dat caseïne, de hoofdproteïne in melk, zich vasthecht aan tannine en zo vlekken op tanden voorkomt. Het resultaat: wittere tanden.

PS: Heb je dit handige artikel ivm tandverzorging al gelezen? Hierin leg ik uit waarom fluoride in tandpasta zo slecht is én waarom het je zelfs helemaal niet aan wittere tanden helpt!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend