skip to Main Content

Wittere tanden? Voeg melk toe aan je koffie of thee!

Alle vrouwen willen graag een mooi gebit, een stralend mooie en witte glimlach, toch?

Maar dan drink je best geen koffie of thee, deze dranken (of toch de tannines erin) zorgen juist voor aanslag op je tanden…

Alhoewel – het hangt er blijkbaar maar vanaf. Het gaat erom wat je erbij doet?!

Door een klein beetje melk in je thee of koffie te schenken, verklein je de kans van vlekken op je tanden. Dat blijkt uit onderzoek.

Goed nieuws voor iedereen die dit dus al doet ;-)

Uit het onderzoek blijkt dat caseïne, de hoofdproteïne in melk, zich vasthecht aan tannine en zo vlekken op tanden voorkomt. Het resultaat: wittere tanden.

PS: Heb je dit handige artikel ivm tandverzorging al gelezen? Hierin leg ik uit waarom fluoride in tandpasta zo slecht is én waarom het je zelfs helemaal niet aan wittere tanden helpt!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend