skip to Main Content

Yoga is dé anti aging trend

Yoga houdt je soepel én vooral ook jong! Zolang je je lichaam niet dwingt in posities waar het niet klaar voor is natuurlijk ;-)

Volgens oosterse tradities zijn het niet de jaartjes op de kalender die bepalen hoe oud je bent, maar dat het wel de soepelheid van je ruggengraat is die je leeftijd bepaalt…

Minder rimpels door yoga?

Klik hier verder naar een artikel op BeautyJournaal waar een Amerikaanse dermatoloog uitlegt welke weldaden yoga heeft voor de ouder wordende huid.

Tijdens en na mijn laatste zwangerschap heb ik enorm gesukkeld met bekkeninstabiliteit, mijn kinesiste raadde me naast haar behandelingen ook yoga aan… om soepel én jong te blijven.

Mwah, dacht ik, het zal wel! Ik heb het een tijdje gedaan en het heeft me écht geholpen.

In de plaatselijke fitness geven ze sinds kort ook yoga lessen, ik moet dringend mijn agenda aanpassen en wat me-time reserveren zodat ik mijn anti aging lessen terug kan opnemen ;-)

Oh ja, nu we het over anti aging hebben: de enige echte anti aging stoffen zijn volgens mij aminozuren.

Waarom?

Ik weet niet of je het weet, maar ons lichaam is constant bezig met zichzelf te vernieuwen waarbij oude lichaamscellen worden afgebroken en worden vervangen door nieuwe. Tijdens dit proces heeft ons lichaam massa’s aminozuren nodig.

Hoe beter de kwaliteit van de aminozuren, hoe beter het resultaat. Daarom neem ik iedere dag 6 tabletjes Beauty Essentials en ik raad je aan om dit ook te gaan doen.

Als je interesse hebt om jouw lichaam aan te vullen met hoogwaardige aminozuren, klik dan hier voor meer informatie.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x