Content voor Ingelogde Gebruikers

Zelfgemaakt eiwitmasker voor een stralende huid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geschreven door Amy Kaes op 6 november[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1516741268569{margin-top: 20px !important;}”]Wanneer we ouder worden, verslapt onze huid omdat het collageen, elastine en hyaluronzuur afneemt.

Er zijn natuurlijk heel veel (en dure) producten op de markt die je daarmee kunnen helpen, maar de meesten zijn gemaakt met synthetische ingrediënten.

Ik weet niet hoe jij bent maar ik heb die liever niet in mijn lichaam. En al zeker niet op mijn huid want dit is ons GROOTSTE orgaan en alles wat je er op smeert, eindigt in ons lichaam.

Daarom ga ik meer en meer op zoek naar natuurlijke ingrediënten en middeltjes. Hier is er zo eentje…

Wist je dat je een simpel eitje kan gebruiken om een 100% natuurlijk gezichtsmasker te maken?

1. scheid het eiwit van het eigeel en klop een eiwit goed door elkaar

2. voeg er een paar druppels citroensap aan toe en klop even onder het eiwit

3. breng het mengsel aan op jouw gezicht. Zorg ervoor dat je dit doet op een goed gereinigde huid.

4. laat het 10 minuutjes intrekken en maak dan jouw gezicht schoon. Maar doe het dan op de volgende manier…

Het geheim dat nog een extra verschil geeft tussen goede resultaten en UITSTEKENDE resultaten, is de manier waarop je het masker verwijdert…

Spray eerst koud water op jouw gezicht en maak dan jouw huid schoon met een licht vochtig wattenschijfje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.