skip to Main Content

Zelfgemaakt gezichtsserum voor een gehydrateerde huid

Eén van de belangrijkste zaken die je voor jouw huid kan doen, is om ze gehydrateerd te houden. Een gehydrateerde huid is een mooie huid.

Dit gezichtsserum op basis van avocado olie is daarvoor heel erg geschikt. Avocados leveren massa’s gezonde vetten en zijn echte superfoods voor onze gezondheid.

Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat avocado olie ook super is voor jouw huid: het bevat veel vitamine E, een anti-oxidant dat de huid gezond houdt, en fytosterolen die onze huid helpen herstellen. Het hydrateert de huid en helpt ontstekingen verminderen.

Eerst jouw gezicht reinigen en daarna gewoon een paar druppeltjes van dit serum in masseren. Vergeet ook jouw nek niet.

  • 2 delen avocado olie
  • 1 deel jojoba olie
  • 4 druppeltjes essentiële geranium olie
  • 4 druppeltjes essentiële lavendel olie
  • 4 druppeltjes essentiële rozenbottel olie

Alles goed mengen en daarna in een glazen flesje gieten.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x