skip to Main Content

Zelfgemaakt gezichtsserum voor een gehydrateerde huid

Eén van de belangrijkste zaken die je voor jouw huid kan doen, is om ze gehydrateerd te houden. Een gehydrateerde huid is een mooie huid.

Dit gezichtsserum op basis van avocado olie is daarvoor heel erg geschikt. Avocados leveren massa’s gezonde vetten en zijn echte superfoods voor onze gezondheid.

Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat avocado olie ook super is voor jouw huid: het bevat veel vitamine E, een anti-oxidant dat de huid gezond houdt, en fytosterolen die onze huid helpen herstellen. Het hydrateert de huid en helpt ontstekingen verminderen.

Eerst jouw gezicht reinigen en daarna gewoon een paar druppeltjes van dit serum in masseren. Vergeet ook jouw nek niet.

  • 2 delen avocado olie
  • 1 deel jojoba olie
  • 4 druppeltjes essentiële geranium olie
  • 4 druppeltjes essentiële lavendel olie
  • 4 druppeltjes essentiële rozenbottel olie

Alles goed mengen en daarna in een glazen flesje gieten.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend