Zelfgemaakte oogcrème (maar 3 ingrediënten nodig en 100% puur natuur)

Ik ga steeds meer op zoek naar 100% natuurlijke middeltjes om mijn lichaam te verzorgen omdat ik die chemische en synthetische stoffen in “traditionele” verzorgingsproducten niet langer in mijn lichaam wil.

Wist je dat het maar 30 (!) seconden duurt vooraleer iets dat je OP jouw lichaam smeert, IN jouw bloedbaan terecht komt?

Voor de verzorging van de huid rond onze ogen is het belangrijk om de natuurlijke oliebalans te herstellen, om voldoende anti-oxidanten in te brengen en ontstekingen zoveel mogelijk te vermijden.

Deze natuurlijke oogcrème doet het allemaal: vitamine E is een krachtig anti-oxidant dat vrije radicalen uitschakelt, kokosolie herstelt de oliebalans in de huid en werkt ontstekingsremmend terwijl tijmolie zowel anti-oxidanten levert als ontstekingen tegen gaat.

Dit heb je nodig voor de oogcrème:

  • 2 capsules vitamine E (doe de capsules open en pers de inhoud er uit)
  • 2 druppels essentiële tijmolie
  • 1 theelepel kokosolie

Zo maak en gebruik je de oogcrème:

Meng alle ingrediënten goed door mekaar en breng de oogcrème ‘s avonds aan, 1 tot 2 uur voor je naar bed gaat. Let op dat de crème niet in jouw ogen komt en veeg overtollige crème weg met een doekje.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?