Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zelfgemaakte oogcrème (maar 3 ingrediënten nodig en 100% puur natuur)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geschreven door Amy Kaes op 23 september[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1538655955600{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”]Ik ga steeds meer op zoek naar 100% natuurlijke middeltjes om mijn lichaam te verzorgen omdat ik die chemische en synthetische stoffen in “traditionele” verzorgingsproducten niet langer in mijn lichaam wil.

Wist je dat het maar 30 (!) seconden duurt vooraleer iets dat je OP jouw lichaam smeert, IN jouw bloedbaan terecht komt?

Voor de verzorging van de huid rond onze ogen is het belangrijk om de natuurlijke oliebalans te herstellen, om voldoende anti-oxidanten in te brengen en ontstekingen zoveel mogelijk te vermijden.

Deze natuurlijke oogcrème doet het allemaal: vitamine E is een krachtig anti-oxidant dat vrije radicalen uitschakelt, kokosolie herstelt de oliebalans in de huid en werkt ontstekingsremmend terwijl tijmolie zowel anti-oxidanten levert als ontstekingen tegen gaat.

Dit heb je nodig voor de oogcrème:

  • 2 capsules vitamine E (doe de capsules open en pers de inhoud er uit)
  • 2 druppels essentiële tijmolie
  • 1 theelepel kokosolie

Zo maak en gebruik je de oogcrème:

Meng alle ingrediënten goed door mekaar en breng de oogcrème ‘s avonds aan, 1 tot 2 uur voor je naar bed gaat. Let op dat de crème niet in jouw ogen komt en veeg overtollige crème weg met een doekje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie