skip to Main Content

Zijn dit de geheimen van gracieus ouder worden?

We kunnen er omheen draaien, maar we willen er allemaal graag goed uit blijven zien als we ouder worden.

De ene vrouw vindt grijs haar een nachtmerrie, terwijl de andere vrouw het zo mooi bij haar vindt passen. De ene vrouw schreeuwt moord en brand bij de eerste rimpel, de andere vrouw zegt dat het bij ouder worden hoort en aanvaard ze…

Maar iedere vrouw wilt er graag ‘goed’ blijven uitzien, alleen geeft iedereen daar een andere invulling aan.

Feit is dat we op den duur allemaal een slapper vel en meer rimpels krijgen. Je kunt ervoor kiezen om drastische maatregelen te nemen bij de plastisch chirurg, maar dat pakt lang niet altijd even elegant uit.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om mooi oud te worden zonder dat daar naalden en torenhoge rekeningen aan te pas komen.

Ik vond onderstaand artikel op Libelle Daily:

‘De 9 geheimen van vrouwen die gracieus oud worden’.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend