skip to Main Content

Zijn dit de geheimen van gracieus ouder worden?

We kunnen er omheen draaien, maar we willen er allemaal graag goed uit blijven zien als we ouder worden.

De ene vrouw vindt grijs haar een nachtmerrie, terwijl de andere vrouw het zo mooi bij haar vindt passen. De ene vrouw schreeuwt moord en brand bij de eerste rimpel, de andere vrouw zegt dat het bij ouder worden hoort en aanvaard ze…

Maar iedere vrouw wilt er graag ‘goed’ blijven uitzien, alleen geeft iedereen daar een andere invulling aan.

Feit is dat we op den duur allemaal een slapper vel en meer rimpels krijgen. Je kunt ervoor kiezen om drastische maatregelen te nemen bij de plastisch chirurg, maar dat pakt lang niet altijd even elegant uit.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om mooi oud te worden zonder dat daar naalden en torenhoge rekeningen aan te pas komen.

Ik vond onderstaand artikel op Libelle Daily:

‘De 9 geheimen van vrouwen die gracieus oud worden’.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend