Zo bespaar ook jij geld op je kleding

Deze titel kwam ik tegen op de site van FollowFashion… en daar moest ik natuurlijk het fijne van weten:

’10x geld besparen op kleding!’

Want geloof me vrij, elke vrouw heeft kledingstukken in haar kast hangen die ze NOOIT aan doet! Hoeveel overbodige kledij heb jij in je kast hangen?

Heel wat hé?!

Geld op kleding besparen

Jullie weten natuurlijk dat jullie steeds beroep op mij kunnen doen als Kleur-, Stijl- & Imagoconsulente, als Personal Shopper & Garderobeplanner ;-)

Maar… ik geef je vandaag al een aantal tips die je een heel eind op weg helpen naar meer plaats in je kledingkast en minder miskopen en nutteloze kledingstukken!

Gisteren besefte ik het opnieuw… maandagavond kreeg ik een mailtje van mijn favoriete kledingwinkel hier in het dorp ‘Vanaf morgen 50%, 60% en 70% korting op ALLES wegens uitverkoop’.

Je weet vast waar ik gisteren om 10u bij openingstijd stond? ;-)

En ja hoor, zelfs met mijn ervaring als Kleur-, Stijl- & Imagoconsulente maak ik nog steeds fouten, zoals bijvoorbeeld een SUPERLEUK truitje – natuurlijk in de juiste kleuren – dat eigenlijk nog nét te strak zit kopen met het idee:

‘Ach, ik ben nu toch wat op mijn lijn aant letten, binnnen een paar weekjes past dat wel en 60% korting, kunnen we niet laten liggen’

Je wilt niet weten hoeveel topjes en truitjes ik zo al in mijn kast heb hangen :-(

TIP NR 1 in het artikel dus. Koop géén te kleine kleding! Wil je de rest van de tips ook lezen?

Klik hier om naar het artikel van FollowFashion te gaan.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?