Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zo bespaar ook jij geld op je kleding

Deze titel kwam ik tegen op de site van FollowFashion… en daar moest ik natuurlijk het fijne van weten:

’10x geld besparen op kleding!’

Want geloof me vrij, elke vrouw heeft kledingstukken in haar kast hangen die ze NOOIT aan doet! Hoeveel overbodige kledij heb jij in je kast hangen?

Heel wat hé?!

Geld op kleding besparen

Jullie weten natuurlijk dat jullie steeds beroep op mij kunnen doen als Kleur-, Stijl- & Imagoconsulente, als Personal Shopper & Garderobeplanner ;-)

Maar… ik geef je vandaag al een aantal tips die je een heel eind op weg helpen naar meer plaats in je kledingkast en minder miskopen en nutteloze kledingstukken!

Gisteren besefte ik het opnieuw… maandagavond kreeg ik een mailtje van mijn favoriete kledingwinkel hier in het dorp ‘Vanaf morgen 50%, 60% en 70% korting op ALLES wegens uitverkoop’.

Je weet vast waar ik gisteren om 10u bij openingstijd stond? ;-)

En ja hoor, zelfs met mijn ervaring als Kleur-, Stijl- & Imagoconsulente maak ik nog steeds fouten, zoals bijvoorbeeld een SUPERLEUK truitje – natuurlijk in de juiste kleuren – dat eigenlijk nog nét te strak zit kopen met het idee:

‘Ach, ik ben nu toch wat op mijn lijn aant letten, binnnen een paar weekjes past dat wel en 60% korting, kunnen we niet laten liggen’

Je wilt niet weten hoeveel topjes en truitjes ik zo al in mijn kast heb hangen :-(

TIP NR 1 in het artikel dus. Koop géén te kleine kleding! Wil je de rest van de tips ook lezen?

Klik hier om naar het artikel van FollowFashion te gaan.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy