skip to Main Content

Zo kan je wratten vermijden en/of behandelen

Wist je dat bijna 1 vrouw op 10 last heeft van wratten?

In vele gevallen is dit geen ernstig probleem en de meeste wratten verdwijnen ook weer vanzelf na een paar maanden.

Wratten kunnen echter erg vervelend zijn en worden vaak als ‘vies’ ervaren, dus de meeste mensen willen ze zo snel mogelijk kwijt zijn!

Hoe kan je wratten voorkomen, hoe kan je ervan af geraken? Klik hier verder voor een paar handige tips.

Vroeger liet ik mijn wratten bevriezen bij de huisarts, pijnlijk en niet erg effectief.

Een productje waar ik heel erg tevreden over ben (en altijd in huis heb) is er eentje van A. Vogel. – Thuja Ø druppels. Heel eenvoudig gewoon een paar druppeltjes op de wrat doen en na een paar weken (ja echt zo snel) is de wrat helemaal verdwenen!

Ik zweer bij dit homeopatisch middeltje ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x