skip to Main Content

Zo krijg je zweetlucht uit kleding

Vervelend: Je hebt net je favoriete blouse gewassen – zit er toch nog een zweetluchtje aan.

Weet je eigenlijk hoe zweetluchtjes ontstaan?

Zweetluchtjes worden veroorzaakt door melkzuurbacteriën die pas ná het transpireren gaan ruiken. Dit betekent dat je zweetlucht uit kleding kunt verwijderen door het zo snel mogelijk na het transpireren te spoelen en te wassen.

Laat het vooral niet eerst tot het weekend in de wasmand liggen, want dan geef je de stinkbacteriën alle tijd om hun werk te doen!

Daarnaast wordt het moeilijker om de zweetvlekken te verwijderen.

Ik vond op Margriet.nl dit artikel met 3 tips om de zweetvlekken en geurtjes heel gemakkelijk uit je kleding te verwijderen.

Extra tip: Stomen!

Stoom is een ideaal middel voor het verwijderen van vieze geurtjes. Je kunt een kledingstuk aan een hanger in de badkamer ophangen, en de douche even flink warm laten stromen, zodat de badkamer vol stoom is.

Een andere manier om de kleding te stomen, is door middel van het strijkijzer. Je kunt het kledingstuk wassen zoals je gewend bent, en vervolgens als het nog licht vochtig is met een strijkijzer over de oksels van het kledingstuk heen strijken. Doe dit zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend