Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zo schijnt je witte broek niet door

De witte broek is tijdens de zomermaanden een veel gezien kleding-item in de winkelrekken. Het is dan ook een échte klassieker.

Hij is fris om te dragen, stijlvol en zomers. Toch durven veel vrouwen het niet dragen, nét omdat je bij het dragen ervan flink de mist in kan gaan. Zo schijnt de broek snel door en lijk je er vaak voller in dan je bent.

Hieronder kan je een paar tips lezen om blunders met de witte broek te voorkomen.

Draag het juiste ondergoed

Een van de grootste fouten die je kunt maken met de witte broek is het dragen van het wit ondergoed. Het is juist de kleur rood die ervoor zorgt dat je witte broek niet doorschijnt.

Klinkt vreemd, maar het werkt echt :-)

Ook een huidkleurige of nudekleur onderbroek werkt goed onder een witte broek.

Zorg dat je de juiste maat draagt

Omdat een witte broek al snel aftekent en je voller doet lijken dan je werkelijk bent (dat is met alle kleding in een lichte kleur), is het belangrijk dat je de juiste maat draagt. Kies liever voor een broek die iets wijder valt dan een broek die te strak om je benen zit.

Ga voor het juiste model

Naast de juiste maat is het ook goed om te kijken naar welk model het mooist staat bij jouw figuur. Is dat een skinny, een straight fit, een chino of juist een bootcut? Bedenk dat een lange broek je langer doet lijken dan een driekwartbroek. Als je klein bent, draag je best géén 3/4 of 7/8 broek!

Combineer op de juiste manier

Wit is geen moeilijke kleur. Je kunt er goed mee combineren, maar doe dat wel op de juiste manier. Draag bij een strakke witte broek een wijde top en bij een wijdvallende broek juist een strakke top. Hakken en sandalen doen het altijd goed onder een witte broek.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy