Zo schijnt je witte broek niet door

De witte broek is tijdens de zomermaanden een veel gezien kleding-item in de winkelrekken. Het is dan ook een échte klassieker.

Hij is fris om te dragen, stijlvol en zomers. Toch durven veel vrouwen het niet dragen, nét omdat je bij het dragen ervan flink de mist in kan gaan. Zo schijnt de broek snel door en lijk je er vaak voller in dan je bent.

Hieronder kan je een paar tips lezen om blunders met de witte broek te voorkomen.

Draag het juiste ondergoed

Een van de grootste fouten die je kunt maken met de witte broek is het dragen van het wit ondergoed. Het is juist de kleur rood die ervoor zorgt dat je witte broek niet doorschijnt.

Klinkt vreemd, maar het werkt echt :-)

Ook een huidkleurige of nudekleur onderbroek werkt goed onder een witte broek.

Zorg dat je de juiste maat draagt

Omdat een witte broek al snel aftekent en je voller doet lijken dan je werkelijk bent (dat is met alle kleding in een lichte kleur), is het belangrijk dat je de juiste maat draagt. Kies liever voor een broek die iets wijder valt dan een broek die te strak om je benen zit.

Ga voor het juiste model

Naast de juiste maat is het ook goed om te kijken naar welk model het mooist staat bij jouw figuur. Is dat een skinny, een straight fit, een chino of juist een bootcut? Bedenk dat een lange broek je langer doet lijken dan een driekwartbroek. Als je klein bent, draag je best géén 3/4 of 7/8 broek!

Combineer op de juiste manier

Wit is geen moeilijke kleur. Je kunt er goed mee combineren, maar doe dat wel op de juiste manier. Draag bij een strakke witte broek een wijde top en bij een wijdvallende broek juist een strakke top. Hakken en sandalen doen het altijd goed onder een witte broek.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?