Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zo slecht is zitten voor je lichaam

Even zitten kan deugd doen, het kan je lichaam helpen herstellen na inspanning of stress. Maar tegenwoordig zitten we (veel) meer dan we bewegen. En al dat zitten doet ons lichaam niet bepaald goed.

Ik ben daar het perfecte voorbeeld van – mijn blog en het zoeken naar nuttige informatie is ondertussen bijna een fulltime bezigheid geworden. En… dat doe ik al zittend achter mijn laptop!

Als ik eerlijk ben, weet ik al wel langer dat zitten slecht voor me is, ik probeer (zeker nu in de vakantie) wat meer beweging te nemen: spelen met de kindjes, met de fiets naar de bakker, …

Volgens gedragswetenschapper Nils Jostmann van de Universiteit van Amsterdam kun je zelfs nog beter de hele dag liggen, omdat onze rug niet voor zitten gemaakt is. Vooral mensen met rugklachten doen er daarom goed aan om regelmatig hun benen te strekken.

Maar ook zonder rugklachten durf je na het zien van deze video nog amper een stoel te pakken. Dit doet zitten namelijk met je lichaam:

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy