Zo voorkom je een winterdip

Wat was het vanmorgen koud toen ik de kinderen naar school bracht – misschien toch eens tijd om ook mijn winterjas uit de kast te halen…

Want het is zover: de koude dagen, de regendagen en de windvlagen komen er weer aan (en ze hebben niet bepaald een goede invloed op mijn humeur!).

En dan morgen nog eens de wintertijd – laat licht en vroeg donker :-(

Lusteloosheid, somberheid, een verstoord eetpatroon en depressieve gevoelens zijn kenmerkende symptomen voor een winterdip. Ik vond op Libelle.nl handige tips om niet in een winterdip terecht te komen, want voorkomen is beter dan genezen!

Klik hier om het artikel ‘Voorkom een winterdip’ te lezen.

Ik onthou vooral dat ik meer moet genieten en ontspannen ;-)

Heb jij nog meer tips bij een winterdip?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?