Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zo voorkom je een winterdip

Wat was het vanmorgen koud toen ik de kinderen naar school bracht – misschien toch eens tijd om ook mijn winterjas uit de kast te halen…

Want het is zover: de koude dagen, de regendagen en de windvlagen komen er weer aan (en ze hebben niet bepaald een goede invloed op mijn humeur!).

En dan morgen nog eens de wintertijd – laat licht en vroeg donker :-(

Lusteloosheid, somberheid, een verstoord eetpatroon en depressieve gevoelens zijn kenmerkende symptomen voor een winterdip. Ik vond op Libelle.nl handige tips om niet in een winterdip terecht te komen, want voorkomen is beter dan genezen!

Klik hier om het artikel ‘Voorkom een winterdip’ te lezen.

Ik onthou vooral dat ik meer moet genieten en ontspannen ;-)

Heb jij nog meer tips bij een winterdip?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy