skip to Main Content

Zoek een bikini of badpak dat perféct bij jou past

Het is weer bijna zover – de zomer staat voor de deur!

Ik kijk dit jaar énorm uit naar onze zomervakantie, nog 20 daagjes op de teller :-)

En nu… nu moet ik nog op zoek naar een nieuwe bikini of een nieuw badpak, ai!

Geen leuk moment voor mij, want sinds vorige zomer ben ik alweer een jaartje ouder en een kilootje zwaarder.

De spiegels in de paskamers geven me niet bepaald een ‘confidence’boost en die witte melkflessen zijn natuurlijk ook niet écht flatterend.

(Maar dat probleem kunnen we al oplossen door mijn artikel over Spray Tan van vorige week)

Een situatie die niet ideaal is, maar ook niet echt te vermijden, aangezien ik toch wel een badpak of bikini wil dragen aan het zwembad deze zomer… en niet als een gemummificeerde mama aan de rand ga zitten!

Dus we gaan op zoek naar het perfecte badpak voor ons (minder) perfecte lichaam ;-)

Hoe kies je nu een badpak of bikini dat jouw lichaam helemaal tot zijn recht laat komen?

Ga thuis voor de spiegel staan en maak een lijstje van de dingen die je graag wil ‘camoufleren‘, maak daarna zeker ook een lijstje met jouw sterke punten! Wees eerlijk, bekijk jezelf kritisch en de zoektocht naar het ideale badpak zal een heel stuk gemakkelijker gaan.

Laat in de winkel alsjeblieft die onmogelijke modellen in de rekken hangen (want ik heb er hier zo’n stuk of drie liggen die ik toch niet draag, zonde van het geld).

Geen nood, ik geef jou vandaag een paar tips om dat perfecte badpak te vinden:

1. Heb je kleine borsten?

Draag een bikini/badpak… met voorgevormde cups én een beugel, kies ook voor drukkere prints.

2. Heb je grote borsten?

Draag een bikini…met cups die je borsten voor het grootste gedeelte omvatten, die gemaakt zijn van stevig materiaal, niet zo’n flutstofje waardoor je borsten nog zwaarder lijken, of ga voor een model met een gedrappeerde top.

Kies voor een halterbikini of voor een badpak met een lage hals en let er op dat de bikini en het badpak brede banden hebben, want dan krijg je geen striemen in je schouders. Staat ook veel mooier :-)

3. Heb je een kort bovenlichaam?

Draag een… kleine bikini of een badpak met verticale strepen of met een diep uitgesneden decolleté.

4. Heb je korte benen?

Draag een bikini… met heel hoog uitgesneden bikinibroek of idem badpak. Een broekje met strikjes kan ook.

5. Ben je te mager?

Draag een bikini… met broekspijpen en een recht topje.

5. Ben je (iets) volslanker?

Draag een badpak… van stevige materialen (zodat alles mooi op zijn plaats blijft zitten) in donkere kleuren. Bikini’s of badpakken met een bijhorende omslagdoek of tuniek bieden een zaaaaalige uitweg, deze staat alvast in mijn top 3 voor deze zomer!

Voor welke strandlook ga jij deze zomer? Laat het ons snel weten of deel jouw tips hieronder.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x