Zorg voor de juiste lichaamshouding

We weten het allemaal: een goede lichaamshouding is erg belangrijk.

Toch zitten we (ik toch) vaak onderuitgezakt op onze zetel of met gebogen rug op de bureaustoel.

Ik zit zelfs vaak gewoon aan de eetkamertafel op een gewone stoel aan mijn laptop – zoooo verkeerd en toch blijf ik het doen :-(

Een goede lichaamshouding gaat heel wat fysieke klachten zoals rug- en nekpijn tegen en vermindert stress. Maar wat is een goede houding en hoe is deze te trainen?

Lees het in dit artikel op Libelle.nl – De juiste lichaamshouding.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?