Zweetgeurtjes vaarwel zeggen

Via mijn facebookpagina kreeg ik eerder deze week volgende vraag van Katia binnen:

Met het ouder worden merk ik dat ik vaker last heb van zweetgeurtjes, terwijl ik dat vroeger nooit had. De opflakkeringen tegen gaan is één ding, maar hoe kan ik de vervelende geurtjes tegengaan?

Ikzelf ben niet écht een fan van het gebruik van deo’s, ik voel me er vaak ongemakkelijker bij dan zonder. Daarom ga ik vaak op zoek naar natuurlijke middeltjes.

En die vond ik ook ;-)

Lees zeker het artikel op fiftytoo.be ‘3 manieren om zweetgeurtjes tegen te gaan’ om te weten wat salie, palmarosa en zelfs botox voor je kunnen doen. Alsook waarom je best synthetische stoffen vermijd als je last hebt van overmatig transpireren.


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren