Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Zweetgeurtjes vaarwel zeggen

Via mijn facebookpagina kreeg ik eerder deze week volgende vraag van Katia binnen:

Met het ouder worden merk ik dat ik vaker last heb van zweetgeurtjes, terwijl ik dat vroeger nooit had. De opflakkeringen tegen gaan is één ding, maar hoe kan ik de vervelende geurtjes tegengaan?

Ikzelf ben niet écht een fan van het gebruik van deo’s, ik voel me er vaak ongemakkelijker bij dan zonder. Daarom ga ik vaak op zoek naar natuurlijke middeltjes.

En die vond ik ook ;-)

Lees zeker het artikel op fiftytoo.be ‘3 manieren om zweetgeurtjes tegen te gaan’ om te weten wat salie, palmarosa en zelfs botox voor je kunnen doen. Alsook waarom je best synthetische stoffen vermijd als je last hebt van overmatig transpireren.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy