Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 jaar jonger met het juiste kapsel

Vandaag geef ik je graag wat tips over je ‘haar’.

Ik vind het zelf altijd heel belangrijk om er verzorgd uit te zien en dan is mijn haar hét belangrijkste, als mijn haar niet goed zit, zit mijn dag niet goed ;-)

Wist je dat je door het juiste kapsel meteen je leeftijd min 10 mag doen? Helaas zijn er ook sommige killers voor je look vanaf 40+, ik som ze hieronder even voor je op:

– Grijs haar of grijze uitgroei – grijs maakt altijd ouder.

– Permanent

– Te korte pony, geen pony, bolle 80’s pony

– Lang haar met een middenscheiding

– Is je haar lang genoeg om op te steken? Dan is het te lang om het los te dragen ;-)

– Een ‘helm’- haarlak-kapsel, te strak = te oud.

– Mega-volume

– Opgestoken haar, vooral een strakke chignon (dot)

– Te kort haar, tenzij je een heel fijn gezichtje hebt

– Te donker haar

– Eén solide blok haarkleur

– Vlechtjes

Tot slot… Geneer je niet om van kapper te veranderen!

Heb jij een kapper die aan bepaalde principes blijft vasthouden en je keer op keer hetzelfde adviseert, dan is het misschien eens tijd om naar een andere kapper te gaan én een frisse wind door je kapsel te laten waaien.

Bekijk volgende foto’s van een aantal stijlvolle bekende oudere vrouwen, als ik heel eerlijk ben vind ik dat ze er ‘ouder’ veel beter en jonger uitzien!

Ann Heche – 2000 vs 2010

Ann Heche

Barbra Streisand – 1980 vs 2010
Barbra Streisand

Glenn Close – 1995 vs 2010Glenn Close

Bette Midler – 1985 vs 2005
Bette Midler

Mijn ultieme kapseltip om er 10 jaar jonger uit te zien is…

een stijlvolle pony, deze flatteert iedereen!

kapsel pony 1Mijn haar werd een tijd geleden plots dunner, ik had opvallend meer haaruitval (verdict: hoort bij de ouderdom, 34 jaar alsjeblieft!) maar nu ik dagelijks het voedingssupplement Beauty Essentials neem, is mijn haar opnieuw dik, voller en glanzender…

…en ik heb meer energie, en mijn verbranding lijkt sneller te gaan :-)

 

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy