Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

7 gezonde ingrediënten bij yoghurt of havermout

Ik heb mezelf de belofte gemaakt om vanaf vandaag alleen nog maar gezond te gaan eten.

Ik kamp al sinds de zwangerschappen van mijn twee überschattige kindjes – Ella, juist 4 en Lowie, bijna 3 – met licht overgewicht. Niet dat het me écht stoort, maar toch… zo net wat te veel buikvet, het zit zowel overal wat verdeeld, kan niet zeggen dat ik op één bepaalde plaats veel dikker ben dan elders, maar ik blijf excuses voorleggen en wil er nu komaf mee maken.

Minder brood eten is voornemen 1 – daarom kies ik nu ‘s morgens voor yoghurt of havermout mét iets extra, natuurlijk wel gezond ;-)

Natuuryoghurt en havermout zijn twee hypergezonde ontbijtkeuzes, maar wegens gebrek aan smaak of zoetigheid is niet iedereen is er even dol op – of begint het saai te worden na verloop van tijd.

Ik vond een leuk artikel met 7 gezonde ingrediënten die zorgen ervoor dat natuuryoghurt en havermout meteen een stuk lekkerder worden.

Klik hier om dit artikel van Weekend Knack te lezen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy