7 gezonde ingrediënten bij yoghurt of havermout

Ik heb mezelf de belofte gemaakt om vanaf vandaag alleen nog maar gezond te gaan eten.

Ik kamp al sinds de zwangerschappen van mijn twee überschattige kindjes – Ella, juist 4 en Lowie, bijna 3 – met licht overgewicht. Niet dat het me écht stoort, maar toch… zo net wat te veel buikvet, het zit zowel overal wat verdeeld, kan niet zeggen dat ik op één bepaalde plaats veel dikker ben dan elders, maar ik blijf excuses voorleggen en wil er nu komaf mee maken.

Minder brood eten is voornemen 1 – daarom kies ik nu ‘s morgens voor yoghurt of havermout mét iets extra, natuurlijk wel gezond ;-)

Natuuryoghurt en havermout zijn twee hypergezonde ontbijtkeuzes, maar wegens gebrek aan smaak of zoetigheid is niet iedereen is er even dol op – of begint het saai te worden na verloop van tijd.

Ik vond een leuk artikel met 7 gezonde ingrediënten die zorgen ervoor dat natuuryoghurt en havermout meteen een stuk lekkerder worden.

Klik hier om dit artikel van Weekend Knack te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?