shop

account

zoeken

Bindweefselmassage voor een jonge uitstraling

Huidverbetering wordt steeds vaker gekoppeld aan bindweefselmassage.

Hannah ontwikkelde en evolueerde deze techniek bijna een kwart eeuw geleden (en ik heb het pas vorige week ontdekt!) en is daarmee dé pionier op het gebied van deze effectieve methode voor een gezonde, mooie en langdurig jeugdige huid op een non-invasieve manier.

Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd – door de bindweefselmassage.

Screenshot 2014-04-14 15.26.58

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) met als doel een duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook nog eens een zeer aangename en ontspannen massage!

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Alhoewel ik fan ben van deze bindweefselmassage en het feit dat Hannah een voorstander is “om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is”… ben ik ervan overtuigd dat er nog een ander (heel belangrijk) aspect een rol speelt.

Wist je dat ons lichaam zichzelf constant vernieuwt, waarbij oude lichaamscellen worden afgebroken en vervangen door nieuwe cellen?

Zelfs op dit moment zijn er in jouw lichaam duizenden processen bezig en hierbij heeft ons lichaam massa’s aminozuren nodig.

Aminozuren zijn de “bouwstenen” van ons lichaam: ALLES is opgebouwd met amper 20 aminozuren.

Veel vrouwen hebben tegenwoordig tekorten aan aminozuren door diëten, éénzijdige voeding of door het feit dat hun lichaam steeds minder voedingsstoffen uit voeding kan opnemen.

Daarom raad ik aan om er voor te zorgen dat jouw lichaam altijd over voldoende aminozuren beschikt. Dit kan je bijvoorbeeld doen door ‘s morgens 4 tot 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen met een groot glas water.

Dit product is 100% natuurlijk en veilig, het bevat enkel natuurlijke ingrediënten (geen chemische toevoegingen of vulstoffen) en is volgens mij het enige product dat alle 20 aminozuren levert.

Als je interesse hebt om jouw voorraad aminozuren op een 100% natuurlijke (en veilige) manier aan te vullen, klik dan hier.

Groetjes,

Amy

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag