Citroen-gember siroop voor een betere vetverbranding

Nu de feestdagen voorbij zijn duiken ook weer de typische dieet-advertenties op. “Slank na de feesten”, Verlies 5kg in 2 weken”, “verbrand vet terwijl je slaapt”, “slank zonder moeite”

Wij vrouwen zijn er allemaal wel eens ooit ingetrapt, niet? ;-)

Als je kilo’s kwijt wil en strakker in jouw vel wil zitten, laat je die “wondermiddeltjes” maar best links liggen.

Gezond eten, bewerkte koolhydraten (zoals brood, pasta, koekjes, gebak) beperken, meer groenten en fruit, iedere dag 2 liter water, meer gezonde vetten (uit noten, avocado, kokosolie, vette vis) en dagelijks beweging (een flinke wandeling) is volgens mij de snelste weg naar succes.

Natuurlijk bestaan er wel “extraatjes” die je kan doen om betere resultaten te boeken. Zoals bijvoorbeeld dit citroen-gember siroopje dat jouw vetverbranding stimuleert.

Wat heb je nodig?

  • 3 citroenen
  • 2cm verse gemberwortel
  • 4 theelepels honing
  • 2 theelepels kaneel
  • 120gr verse mierikswortel

Doe alle ingrediënten (citroenen mét schil) in de blender en laat flink blenden. Doe het siroopje in een glazen potje met deksel en bewaar in de koelkast.

Neem ‘s morgens 1 eetlepel op nuchtere maag en ‘s avonds 1 eetlepel voor je naar bed gaat. Doe dit 3 weken voor het beste resultaat.

Waarom werkt dit siroopje zo goed?

Citroen en gember staan bekend voor hun effect op ons metabolisme, honing levert massa’s vitaminen en mineralen, kaneel helpt de bloedsuikerspiegel en insulineproductie onder controle te houden terwijl mierikswortel voor een “vol” gevoel zorgt waardoor je automatisch minder gaat eten.

Wil je nog een “extraatje” om sneller kilo’s kwijt te spelen? Begin de dag dan met een glaasje Greens Power. Het bevat (onder andere) groene thee dat massa’s EGCG bevat, de werkzame stof die erom bekend staat om het metabolisme te stimuleren.

Daarnaast ondersteunt Greens Power de reinigende werking van onze lever (hét vetverbrandend orgaan) en levert miljarden “goede” bacteriën die onze spijsvertering in balans houden, waardoor je meer voedingsstoffen uit jouw voeding opneemt en minder snakt naar zoete, calorierijke snacks.

Logisch gevolg: minder kilo’s, meer energie ;-)

Heb je interesse om Greens Power te gaan gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Groetjes,

Amy

 

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?