skip to Main Content

Drink jij light frisdrank? Lees dan dit even..

Drink jij wel eens light frisdrank omdat het gezonder is dan “gewone” frisdrank?

Lees dan even verder want het blijkt toch niet helemaal zonder risico te zijn.

Het bevat dan wel minder calorieën omdat het geen suiker bevat, maar onderzoekers hebben nu vastgesteld dat de zoetstoffen zeer slecht voor ons zijn omdat ze de goede bacteriën in onze darmen vergiftigen. Als je het volledige artikel wil lezen, kan dat hier.

Er gaat om 6 zoetstoffen die gebruikt worden in producten die bij ons in de EU verkocht worden: aspartaam, sucralose, saccharine, neotaam, advantame en acesulfaam kalium-k.

Ze raden aan om producten met deze zoetstoffen tot een minimum te beperken.

Volgens de onderzoekers zijn ze allemaal giftig voor de goede bacteriën in onze darmen en dat vormt een groot gezondheidsrisico: “het zijn deze bacteriën die ervoor zorgen dat we goed functioneren, dat onze hormoonhuishouding goed zit en de spijsvertering vlotjes verloopt. Daarnaast spelen ze een belangrijke rol in ons immuunsysteem.”

En dat is net de reden waarom onze Greens Power een flinke dosis probiotica bevat. Probiotica zorgt er immers voor dat er meer goede bacteriën in onze darmen komen en dit komt niet alleen onze spijsvertering ten goede maar ook ons energiepeil én ons immuunsysteem wordt beter gewapend.

De lezeressen die Greens Power een tijdje gebruiken, melden meestal een fitter gevoel, meer energie en een betere stoelgang.

Zoals bijvoorbeeld Katleen:

“Ik voel me fantastisch sinds ik het elke ochtend drink. Mijn stoelgang is opmerkelijk verbeterd en ik heb meer energie. Mijn opgeblazen gevoel telkens na een maaltijd is helemaal verdwenen. Ik ben een superfan en ga hier zeker mee door ! Dankuwel voor de optimale begeleiding!”

Wil je Greens Power in huis halen (of wil je eerst wat meer reacties lezen), klik dan hier voor meer informatie

Groetjes

Amy

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.